Trädgårdstokar

Trädgårdstokar

Om bloggen

Här bloggar Jössebygdens Trädgårdsförenings styrelsemedlemmar. Vi är ju trädgårdstokar så ämnet kommer att vara allt som berör trädgård, odling och natur. Alla är välkomna att skriva kommentarer och lägg gärna in frågor så ska vi försöka svara på dem - om vi kan.

Sommaren är här!

TrädgårdsbesökPosted by Linda Skoglund Fri, June 30, 2017 18:21
Nu har det mesta tagit riktig fart i trädgården, de första jordgubbarna har mognat och salladen växer så det knakar. Härligt!
I min pallkrage odling börjar det bli ont om plats och majsplantorna i rabatten tvärs över har blivit stadiga.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Något som däremot inte fick så lyckat resultat är min barr buske som jag klippte rejält och var så nöjd med...Man ska nog inte klippa dem när man har lust, utan vänta till rätt årstid...

Blog Image

Tänk vad vi Arvika bor kan vara stolta över alla fina planteringar som vi kan njuta av, helt gratis! Det är spännande varje vår att se vilket temat är för säsongen, som O-ringen i år med de starka färgerna i rött,orange och gult.Mäktigt!Blog Image

Blog Image

Blog ImageDen nya planteringen där Rododendronbuskarna stod förut blev väldigt lyckad. Värt en titt! Man behöver också ta en tur förbi lunden mot kommunhuset och dammen med alla de vackra planteringarna runt omkring. En stadsvandring med trädgårdstema kan rekommenderas!

Blog Image

Blog Image

Blog Image
På Sågudden är det lite mildare färgskala...

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Det är inte bara stadsparken och Sågudden som har fina planteringar, det har blivit fler små planteringar lite här och där, tex på Skolgatan finns prunkande rabatter och de flesta har väl beundrat planteringarna runt om Verkstan. Det är lätt att bli "hemmablind", men jag njuter när jag cyklar till och från jobbet!

Blog Image


Blog Image  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Yvonne H Fri, June 30, 2017 18:42

Vilka fina bilder i vår fina stad