Trädgårdstokar

Trädgårdstokar

Om bloggen

Här bloggar Jössebygdens Trädgårdsförenings styrelsemedlemmar. Vi är ju trädgårdstokar så ämnet kommer att vara allt som berör trädgård, odling och natur. Alla är välkomna att skriva kommentarer och lägg gärna in frågor så ska vi försöka svara på dem - om vi kan.

Äntligen!

Årstidens teckenPosted by Linda Skoglund Tue, May 30, 2017 19:27

Blog Image

Så kom den till sist, våren!
Från en dag till en annan så kom den efterlängtade solen och framför allt värmen. På bara några dagar har trädgården förändrats, blommor slår ut överallt och man hinner knappt klippa bort de vissna blomstänglarna från förra året innan nya kraftiga gröna skott har skjutit förbi i höjd.

Blog Image


Blog Image
Bollvivor och Gullvivor njuter av värmen och i mina pallkragar växer det . Rödbetor och Gulbetor börjar titta fram, röd och grön Plocksalladsallad likaså. Har planterat ut Kronärtskocka och Squash, nu är det bara sockerärtorna som ska börja växa. Bilderna nedan skiljer det bara några dagar på, nu går det fort!

Blog Image

Blog ImageNu hoppas jag att det inte blir någon nattfrost mer för nu är alla sommarblommor nedgrävda i rabatter och lådor. Ska bara försöka hinna flytta de sista perennerna och dela på kärleksörten som blivit onödigt stor, har några ställen kvar att rensa på också, men det viktigaste är nog att hinna njuta av allt det vackra....och jaga sniglar...

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lena G Fri, June 09, 2017 14:03

hej Linda! Kul att följa din pallkragsodling, hoppas att fortsättning följer :)